En penis forlænger kan hjælpe din krummerik

En skæv penis, kan være både medfødt og opstå senere i livet på baggrund af f.eks. arvævsdannelse.

Når det opstår efter fødslen, refereres det til som Peyronie’s, en tilstand som flere mænd vil opleve igennem deres liv og som kan have konsekvenser for dit velvære, afhængig af årsagen til Peyronie’s og graden af skævhed.

For nogle, har det ikke særlig betydning, hverken for deres sexliv eller normal funktion, mens det for andre volder problemer og smerter.

Hvis du har problemer med en skæv penis, så er der hverken grund til bekymring eller skam - op mod 10 % af mænd oplever krum penis. Og hvad bedre er, der er hjælp at hente!

Sådan kan en penisforlænger hjælpe dig af med din krummerik

Hvordan opstår Peyronie’s?

Peyronie’s kan opstå på baggrund af flere årsager, såsom traume eller brug af medicin, og kan komme til udtryk i form af arvæv, erektionsproblemer, oplevelse af at penis er kortere og smerte - alt noget, der kan behandles.

Peyronie’s opstår typisk hos midaldrende mænd, og kan blive værre med tiden. Det er derfor en god idé at opsøge hjælp, hvis symptomerne melder sig, da en skæv penis ikke kun kan have konsekvenser for dit velvære, din selvtillid i soveværelset og din nydelse, men også for din evne til at have sex og leve smertefrit.

En skæv penis er ikke en kronisk tilstand

Selvom du måske frygter, at en skæv penis er en kronisk tilstand, så der flere ting du kan gøre for at behandle det - uden brug af kirurgi og ganske smertefrit.

En måde hvorpå du selv og på naturlig vis kan behandle en skæv penis, er ved hjælp af en penisforlænger, der kan hjælpe med at gøre din penis mere lige.

Denne metode er effektiv, da den korrigerer krumningen i hele processen.

Anbefalet af læger

Brug af penisforlængere til at behandle Peyronie’s er desuden anbefalet af læger, da det er en naturlig og smertefri måde at komme problemet til livs på.

En penisforlænger kan anvendes efter behov, endda dagligt. Afhængigt at hvilken forlænger du køber, kan den anvendes diskret under dit tøj.

Quick Extender Pro er en penisforlænger, der kan hjælpe til behandling af Peyronie’s. Den er ret komfortable, diskret og let at anvende, og produceret af kvalitetsmaterialer for at sikre dig bedst muligt.

Ligeledes er den designet på forskning af eksperter, Quick Extender Pro bygger på mere end 20 års erfaring og videnskabeligt undersøgte metoder.

Brugen af en penis forlænger kan således hjælpe med at behandle Peyronie’s og hjælpe med at opnå en mere lige penis.

Quick Extender Pro mod skæv penis

Synes du at en forlænger ser uoverskuelig og besværlig ud? Det er helt forståeligt! Men hvis du blot følger brugsanvisningen skridt for skridt, så vil du opdage at den faktisk er let at anvende og hurtigt bliver en let rutine for dig. Og hvis du er som størstedelen af mænd der anvender en penisforlænger, så vil du blive glad for den!

Behandling skæv penis med penisforlænger der hjemme

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt - letanvendelig behandling af skæv penis hjemme fra dit trygge hjem, og stor sandsynlighed for faktisk at være glad for behandlingen! Men der er kun en måde at finde ud af det på, og det er ved at prøve det selv.

Det er dog vigtigt at du finder tålmodigheden frem, da få ganges brug ikke ingen effekt vil have - ligesom med enhver anden forandringsproces i kroppen eller behandling. Så væbn dig med en penisforlænger, og gå i krig mod Peyronie’s på en naturlig og let måde!

Krummerik.dk anbefaler Quick Extender Pro penisforlænger til skæv penis retning.