Sådan kan krummerik forbedres uden operation med Neprinol

Har du en usædvanlig skæv penis og oplever smerter under samleje? Selvom det ofte kan føles, at du er den eneste mand i Danmark med netop det problem, er du langt fra den eneste.

Skæv penis kaldes også ofte krummerik eller Peyronies, og det er en sygdom, som op mod cirka 133.000 danske mænd rammes af og lider af gener over, og som påvirker deres selvværd og sexliv.

Behandling af krummerik med Neprinol

Men på trods af det høje antal danske mænd, som menes at have den psykisk belastende lidelse Peyronies, hvorfor er det så, at flere ikke taler åbent ud om det og får gjort noget ved den skæve penis?

Forklaringen er egentlig simpel. Det er for mange tabubelagt overhovedet at tale om, at man har problemer med at have sex, og det er ikke ligefrem et emne, som man taler åbent om i ens vennegruppe af frygt for at blive udskammet.

Der er dog ingen grund til hverken at føle sig unormal eller skamfuld, og du kan faktisk gøre noget ved din skæve penis, der kan forbedres uden operation.

Svaret er et enzymtilskud kaldet Neprinol AFD, der er et klinisk testet kosttilskud med enzymmerne nattokinase, serrapeptase og bromelain, der med deres antiinflammatoriske egenskaber kan bidrage til at reducere arvævet efter Peyronies sygdom og dermed forbedre din skæve penis.

Jeg forklarer nærmere om Neprinol i denne artikel, hvor jeg også bryder tabuet omkring den tabubelagte lidelse Peyronies, så du kan få den hjælp, du skal bruge for at kunne nyde sex uden smerter igen.

Skæv penis, også kaldes Peyronies, er en hæmmende bindevævssygdom, der medfører store smerter og deformiteter af penis.

Hvad er en krummerik?

Skæv penis, krummerik eller Peyronies sygdom. Kært barn har mange navne, men alle tre begreber er en navne på samme bindevævssygdom.

For krummerik er nemlig en bindevævssygdom, der medfører store smerter under samleje samt deformiteter af ens penis på grund af ophobning af arvæv. Tidligere var penisoperation den eneste mulighed, men det er det langt fra længere, og du kan med et tilskud som Neprinol AFD rette op på din skæve penis uden operation.

Krum penis er en tilstand, der rammer cirka 10% af danske mænd over 18 år, og kan ramme alle mænd. Selvom man ikke kender årsagen til skæv penis, kan det være forbundet med bl. a. sukkersyge, højt blodtryk, rygning, tidligere knæk på penis, der har ført til ardannelser eller rejsningsbesvær.

Tilstanden er som sådan ufarlig, men er alligevel meget alvorlig, og har vidstrakte og langvarige påvirkninger for mænd, som bliver ramt af krummerik. Foruden symptomer som knuder på penis, smerter under samleje og rejsningsproblemer kan Peyronies også reducere længden af din penis på grund af den voldsomme krumning.

Hvad kan du gøre hvis du har en skæv penis?

Tidligere har en af de primære behandlingsmetoder mod Peyronies sygdom været et kirurgisk indgreb, hvor man via operation har rettet op på krummerikken ved at forkorte penis.

Selvom en operation, der fjerner arvævet i penis og dermed afhjælper krummerik, er en effektiv løsning, er det en skræmmende tanke for de fleste mænd at blive skåret i penis.

Der er heldigvis andre effektive metoder til at afhjælpe problemet, og du kan hos webshoppen ShytoBuy købe Neprinol AFD, der er et klinisk testet kosttilskud til at afhjælpe Peyronies sygdom. Tilskuddet indeholder enzymer, der bidrager til at nedbryde det arvæv, der gør penis skæv, og kan med tiden effektivt forbedre graden af krumningen.

På den måde kan du få hjælp til selvhjælp til din krummerik, og du kan med tiden opleve en klar forbedring af din skæve penis og igen få et aktivt sexliv uden smerter.

Med de rigtige enzymer kan du krummerik forbedres uden operation.

Krummerik kan føre til psykisk impotens

Det er vigtigt at skride ind og gøre noget ved sin krummerik, så snart man oplever, at ens penis bliver skæv og påvirker sexlivet. For uden behandling er man bare med til at forværre problemet, og din penis vil blive endnu skævere og der vil ophobe sig mere arvæv.

Foruden de fysiske forandringer på penis og de mange smerter, der er forbundet med en tabubelagt sygdom som Peyronies, kan det også føre til blandt andet psykisk impotens.

Det skyldes, at man på grund af sin skæve penis bliver usikker på sig selv, eller at man slet ikke har lyst til sex, hvis krummerikken bare fører til, at samleje er en smertefuld oplevelse. Så start behandlingen med Neprinol AFD med det samme, du bemærker, at du har en krummerik. Og overvej eventuelt en tur hos lægen for at få undersøgt det hele nærmere, hvis din skæve penis påvirker dit sexliv, parforhold eller selvværd.