Peyronies sygdom fra A-Z

Alt du bør vide om peyronies sygdom

Hvorfor får nogle mænd Peyronies sygdom?

De fleste eksperter er enige om, at Peyronies sygdommen udvikler sig på grund af betændelse i det væv, der svulmer op ved en erektion. Sygdommen kan opstå efter en fysik skade på penis, der forsager en indre blødning i penis. I langt de fleste tilfælde udvikler sygdommen sig langsomt for til sidste at forsvinde helt, men i nogle tilfælde går der så lang tid at du får permanente skader.

Hvad sker der når du får sygdommen?

Peyronies sygdommen starter med en som ved at der opstår en betændelse i dit penis væv(Det er heldigvis en godartet knude). Efter noget tid, begynder dannelsen af en knude, det er heldigvis en godartet knude og ikke en kræft knude. Med tiden bliver denne knude større og større. I mange tilfælde forsvinder betændelsen før knuden bliver så stor, at den bliver et problem for dig.

Selve knuden består at et fiberholdigt væv, som kan sammenlignes med arvæv. Der kan desuden dannes kalk aflejringer omkring. Der findes heldigvis flere måder, at komme af med knuden på. Se afsnit: Hvordan bliver Peyronies behandlet.

Symptomer på Peyronies sygdom

Det er meget individuelt, hvordan du vil opleve sygdommen, det afhænger af hvor du er angrebet og hvor meget du er angrebet. Her er en liste med de mest almindelige symptomer:

 • Knude: Du vil kunne mærke en knude inde i din penis, hvis den sidder på den øverste det af din penis, vil den få din penis til at bøje op af og modsat hvis den sidder på den underste del.
 • Kortere penis: Du kan være så uheldig at få det både ovenpå og på undersiden, hvilket vil reducere din penis længde, da vævet trækker sig sammen. Dette sker heldigvis ret sjældent.
 • Smerte: Du vil opleve smertefulde erektioner, eller når penis bliver bøjet.
 • Sex problemer: Det kan være yderst smertefuldt at dyrke sex.

Disse symptomer kan også forekomme ved andre sygdomme, hvis du er det mindste i tvivl bør du kontakte din læge for en korrekt diagnose.

Hvordan bliver Peyronies behandlet?

Da sygdommen ikke på nogen måde er livstruende, eller på anden måde farlig for dig, er det overordnede mål, med en behandling af Peyronies, at få folk til at kunne have et normalt sexliv uden smert og gener. I nogle tilfælde går sygdommen i sig selv igen, før der bliver dannet arvæv i penis. Hvis du er så uheldig at have fået Peyronies er der en række muligheder for dig:

 • Kirurgi: Kirurgi er ofte den sidste udvej, da det er dyrt og forbundet med høj risiko for komplikationer, der kan medføre importens.
 • E vitaminer: E vitaminer har vist sig at have en positiv effekt på sygdommen og er nærmest et must til enhver med Peyronies sygdom.
 • Indsprøjtning: Det er muligt at få en indsprøjtning af kemikalier, som kan være med til at reducere størrelsen af knuden. Der følger dog en del bivirkninger med denne metode og er der for ikke anbefalet.
 • Enzymer: Der er de sidste par år blevet forsket en del i enzym behandling af Peyronies, som har vist sig at reducere krumningen på penis med omkring 35 %.
 • Mekaniske enheder: Denne enhed sættes på din penis og holder den strakt ud, så krumningen forsvinder efter længere tids brug. Det er anbefalet, at bruge denne løsning til at starte med, i forbindelse med Enzym creme og E vitamin tilskud. På den måde bekæmper du problemet på 3 fronter samtidig.

Til dig der vil være Peyronies fri!

Der er ved at komme lidt mere fokus på sygdommen de senere år og det har medført en del forskning på området. Det har resulteret i at der faktisk ved at komme en del produkter på markedet, der behandler Peyronies sygdom.

Anbefalede produkter:

De produkter, som virker best er ”Quick Extender Pro” og ”Neprinol”. De 2 produkter virker utroligt godt sammen og bekæmper problemet på flere forskellige måder.

Produkterne virker ved:

 • Quick Extender Pro – Denne enhed sættes på din penis ved roden og går langs skaftet op til penis hovedet. Ved brug af denne enhed holdes din penis strakt lige ud og med tiden vil denne effekt blive permanent.
 • Neprinol - Kosttilskud med de vigtigste stoffer din krop har brug for, for at heale og reducere arvævet der er dannet i din penis.

Med disse produkter er du klar til at tage kampen op med krumningen og den dårlige selvtillid, som det kan have med sig.

Quick Extender Pro kan bruges til at rette en skæv penis ud

Køb Quick Extender Pro Her