Skæv Penis - Spørgsmål/Svar

Spørgsmål - Kan min skæve penis skade min partner når vi dyrker sex?

Svar - Nej, du kan ikke skade din partner under sex ved at have en skæv penis. Det kan derimod være mere besværligt at dyrke sex, afhængig af hvor skæv den er.

Spørgsmål - Hvorfor får nogen mænd en skæv penis?

Svar - Der kan være flere forskellige årsager til at en mand får en skæv penis. Nogle er bare født med en skæv penis, mens andre udvikler det efter en skade, hvor der f.eks. dannes en blodansamling i penis vævet. Mens andre udvikler Peyronies sygdom, som giver en skæv penis efter længere tid uden behandling.

Spørgsmål - Er det normalt at have en skæv penis?

Svar - Det er ikke normalt, men det er heller ikke et af de sjældne problemer med kroppen. Omkring 5 % af alle mænd har en skæv penis, dvs. ca. 137.500 mænd i Danmark.

Spørgsmål - Kan jeg rette min penis ud?

Svar - Ja det kan du godt, der findes i dag flere forskellige løsninger til at rette en skæv penis ud. Du kan læse om et af de bedste produkter på markedet her.

Spørgsmål - Er Peyronies sygdom arveligt?

Svar - Nej det er det ikke. Det er noget der kan opstå hos alle mænd. Du kan læse mere om Peyronies sygdom.

Spørgsmål - Skal jeg gøre noget ved min krummerik, eller skal jeg lade den være, som den er?

Svar - Det kommer helt an på hvordan du har det med den? Giver det problemer med at dyrke sex? Eller gør det direkte ondt at få en erektion? Ja, så bør du helt sikkert gøre noget ved det.

Er det kun en mindre skævhed, er der ingen grund til at gøre noget ved det. I nogle tilfælde kan det endda være en fordel i sengen, da en skæv penis(med den rigtige bøjning) har nemmere ved at ramme kvindens g-punkt.

Har du et spørgsmål du gerne vil have besvaret, så send en e-mail til: info@krummerik.dk