Dit sexliv

At have en krum penis kan give en del problemer i sengen. Når penis bliver erigeret bliver der presset blod ud i penis, som udvider 2 områder i skaftet på penis. Når din penis er meget skæv, vil der komme meget stort præs på den ene side, som vil resultere i stor smerte.

Det er langt fra alle der har en skæv penis, der vil opleve denne smerte., det er kun dem hvor tilstanden er værst.

Nogle stillinger er umulige

Det kan være svært at finde en behagelig stilling under sex, hvis din penis bøjer for meget. Men du og din partner bør prøve jer frem og i vil helt sikkert finde stillinger, som passer perfekt til jer.

I nogle tilfælde kan en krum penis være en fordel, da den rammer kvindens G-punkt på en anden måde, end en normal penis.

Hvis din penis bøjer til højre eller venstre, kan den være en fordel for kvinden at ligge på siden, da det vil masseger hendes G-punkt.

Hvis din penis bøjer op, eller ned, kan i prøve ”doggy style”, eller en ganske almindelig missionær stilling, da det ofte vil tilfredsstille kvinden bedst.

Men prøv jer frem, det ene virker for nogle, mens det andet virker for andre.

Sex er smertefuldt

I nogle få tilfælde kan det være direkte smertefuldt at dyrke sex, både for manden og for kvinden. Det er i sådan en situation vigtigt, at få startet på en behandling, så hurtigt som muligt.

Den behandling jeg vil anbefale er ved hjælp af en penis strækker enhed og brug af enzymer. Det er en metode, som der er blevet forsket meget i de sidste par år. Der er kommet et par rigtig gode produkter ud af den forskning. Jeg vil anbefale dig 2 produkter det første hedder ”Quick Extender Pro”. Du kan læse mere om produktet her og købe det samme sted. Det andet hedder Neprinol og er et kosttilskud specielt udviklet til Peyronies sygdom, det kan købes på shytobuy.dk.

Køb Quick Extender Pro Her